Sebestyén-István

Megrendezésre került az első “Ifjúsági író-olvasó találkozó”

A Károli Könyvtárban múlt hétvégén történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi, amikor megtartottuk az első író-olvasó találkozót. A vendégünk Sebestyén István, a Hetek című magyarországi hetilap újságírója volt, aki éppen a kenyai útjáról tért vissza, és izgalmas beszámolót tartott az ottani élményeiről.

Sebestyén István egy kis ízelítőt adott arról, hogy milyen az élet Kenyában, hogyan élnek és milyen kihívásokkal küzdenek az emberek. Beszámolóját számos érdekes képpel is illusztrálta, amelyek segítségével a hallgatóság részeseivé válhatott az általa látottaknak és átélt élményeknek.

Az újságíró arra is ösztönözte a jelenlévőket, hogy ne csak olvasóként, hanem íróként is vegyenek részt az életben, és osszák meg gondolataikat és történeteiket másokkal. Felhívta a figyelmet arra, hogy az írás nemcsak szórakoztató tevékenység, hanem terápiás hatása is van, segít a problémák feldolgozásában és az érzelmek kifejezésében.

Az eseményt követően sokan voltak, akik a vendégünkkel személyesen is beszélgetni szerettek volna, és megosztani vele saját gondolataikat és tapasztalataikat. Az író-olvasó találkozó nagy siker volt, és reméljük, hogy hamarosan újabb izgalmas eseményeket tudunk majd szervezni az érdeklődők számára.